АК Апатин: Добра увертира за 25. АПАТИНСКИ ДУНАВСКИ ПОЛУМАРАТОН

ОДЛИЧНИ НАСТУПИ АПАТИНСКИХ АТЛЕТИЧАРА У ЗАГРЕБУ, НОВОМ САДУ И РЕКОВЦУ

* Протеклог викенда чланови Атлетског клуба Апатин имали су одличне наступе на тркама у Загребу, Новом Саду и Рековцу

Најуспешнији је био Ђуро Борбељ који је у суботу на трци из серије Кроса РТС-а у Рековцу у сјајној конкуренцији у трци на 5 километара освојио друго место, док је у недељу наступио на традиционалном Новосадском маратону где је тријумфовао у трци на 10 километара. У Новом Саду су у трци на 5 километара одличне резултате остварили Ђурић Немања који је завршио трку на 2. месту и Александар Стајић који је одмах за њим прошао финиш линију и заузео 3. место, у истој трци Никола Ђурић је остварио лични рекорд и заузео 6. место у свеукупном пласману.

Сјајан резултат остварио је и Предраг Вејин који је учествовао на 29. Загребачком маратону, и у својој старосној категорији заузео 2. место истрчавши стазу дугу 42 километра и 195 метара са личним рекордом који износи 3 сата 4 минута и 14 секунди, што је резултат вредан свих похвала с обзиром на старосну категорију у којој наступа.

Резултати чланова Атлетског клуба Апатин добра су увертира за сјајну атлетску манифестацију која ће у недељу 17. октобра бити одржана у Апатину - међународни јубиларни 25. Апатински Дунавски полумаратон, на којем ће се окупити квалитетни тркачи из више од десет земаља.

- У галерији погледајте још неколико фотографија: 1) Предраг Вејин на Загребачко маратону; 2) Ђуро Борбељ, Новосадски маратон; 3 и 4) Логои Дунавског полумаратона

Медијска пажња и пратња: Нови Радио Сомбор
(Сва ауторска права евентуалног даљег објављивања ове рубрике и њеног целовитог садржаја постављено на порталу Новог Радио Сомбора без упита и дозволе било које стране или појединца заштићена и задржана свим релевантним правним механизмима!)

Pročitano 219 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…