Odštampajte ovu stranicu
Breno Laumar ponovilo trijumf na kasačkim trkama za pehar Grada Sombora

* Konjički klub „Vojvođanin“ organizovao je danas na Gradskom hipodromu u Somboru kasačke trke. Ljubitelji konjičkog sporta uživali su u takmičenju devet trka a centralna je bila 21. Trka za pehar Grada Sombora gde je startovalo šest rasnih grla, starija od tri godine

Pobedilo je kao i lane, grlo Breno Laumar (Brenoo Laumar) štale Drim kečer (Dream catcher) porodice Jokić, a u sulkama je bio Alesandro Gočiadoro (Alessandro Gocciadoro). Šampionu je pehar uručio gradonačelnik Sombora Antonio Ratković.

Protekla je i trka „Probni derbi“ za grla domaćeg uzgoja od 4 godine. Trijumfovalo je grlo Tur de luks (Tour de lux) iz štale Kiš Gabora sa vozačem Andorom Anđalom.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 356 puta
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…