Завршни тренинг - Спортић Спортског савеза града Сомбора

* У организацији Спортског савеза града Сомбора у понедељак, 17. децембра у Соколском дому одржан заједнички – демонстративни тренинг поводом завршетка зимског циклуса Бесплатне школице спорта „Спортић“ за децу од 3 до 6 година

Свим учесницима тренинга  су подељене  дипломе за учествовање и уз освежење и пице које је донирала пицерија „Сицилија“ из Сомбора а договорен је наставак програма у јануару 2019. године.

Школицу воде стручна лица, која поседују дозволе за рад са децом школског и предшколског узраста, професори физичког васпитања Радован Рашковић и Предраг Мандић и да подсетимо, ово је већ седма година заредом како је спровођен овај програм. До сад је кроз њега прошло, ако бројимо и потпрограме, „Бесплатну школицу Спортић – на базену“ и „Бесплатну школицу спорта – Родитељ – дете“, више  од 1000 деце узраста од 2 до 7 година.

Овом приликом се захваљујемо Градској управи Града Сомбора која је препознала значај свеобухватног програма за наше најмлађе суграђане као и пицерији „Сицилија“ на помоћи при реализацији ове завршне овогодишње манифестације.

Медијска пратња: Нови Радио Сомбор             

Rubrika je objavljena u okviru realizacije i sprovođenja projekta na javni poziv sufinansiranja Grada Sombora, pod nazivom „Deco, zdravo – dvostruki multikulturalni Novi Radio Sombor za sve gradske i osnovne škole naseljenih mesta somborskog gradskog područja“. Korisnik sredstava, Udruženje PODIUM, izdavač Novog Radio Sombora putem kojeg ostvaruje imenovani projekat u oblasti informisanja građana od strane medija na području Grada Sombora, zahvaljujući sredstvima iz budžeta grada Sombora za 2018. godinu.  

Pročitano 1135 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…