Odštampajte ovu stranicu
Завршни тренинг - Спортић Спортског савеза града Сомбора

* У организацији Спортског савеза града Сомбора у понедељак, 17. децембра у Соколском дому одржан заједнички – демонстративни тренинг поводом завршетка зимског циклуса Бесплатне школице спорта „Спортић“ за децу од 3 до 6 година

Свим учесницима тренинга  су подељене  дипломе за учествовање и уз освежење и пице које је донирала пицерија „Сицилија“ из Сомбора а договорен је наставак програма у јануару 2019. године.

Школицу воде стручна лица, која поседују дозволе за рад са децом школског и предшколског узраста, професори физичког васпитања Радован Рашковић и Предраг Мандић и да подсетимо, ово је већ седма година заредом како је спровођен овај програм. До сад је кроз њега прошло, ако бројимо и потпрограме, „Бесплатну школицу Спортић – на базену“ и „Бесплатну школицу спорта – Родитељ – дете“, више  од 1000 деце узраста од 2 до 7 година.

Овом приликом се захваљујемо Градској управи Града Сомбора која је препознала значај свеобухватног програма за наше најмлађе суграђане као и пицерији „Сицилија“ на помоћи при реализацији ове завршне овогодишње манифестације.

Медијска пратња: Нови Радио Сомбор             

Rubrika je objavljena u okviru realizacije i sprovođenja projekta na javni poziv sufinansiranja Grada Sombora, pod nazivom „Deco, zdravo – dvostruki multikulturalni Novi Radio Sombor za sve gradske i osnovne škole naseljenih mesta somborskog gradskog područja“. Korisnik sredstava, Udruženje PODIUM, izdavač Novog Radio Sombora putem kojeg ostvaruje imenovani projekat u oblasti informisanja građana od strane medija na području Grada Sombora, zahvaljujući sredstvima iz budžeta grada Sombora za 2018. godinu.  

Pročitano 1355 puta
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…