Tihomir Đorđević na dostojan način ispraćen na Svetsko kadetsko prvenstvo u atletici u Keniji

* Jedan od najperspektivnijih somborskih sportista, član Atletskog kluba Maraton, Tihomir Đorđević, ispraćen je od strane Sportskog saveza grada Sombora na originalan način na Svetsko prvenstvo kadeta u Keniju i lepo subotnje veče, 8. jula

U srcu Sombora, na glavnoj ulici, Kralja Petra Prvog, sve popularnijeg, mlađahnog Tiću (2000. godište) ispratili su osim porodice i prijatelja kluba, najverenije pristalice ovog bazičnog sporta. Čelnici somborske gradske sportske organizacije, predsednik SSGS Dragan Maksimović Giga i potpredsednik Miloš Aleksić uručili su Tihomiru ček na 58 hiljada dinara kako bi mu Grad Sombor i Sportski savez što bolje olakšali odlazak u glavni grad ove afričke države, Najrobi.

Da bi takmičenje u jednoj od svetskih atletskih velesila Keniji, mladoj somborskoj olimpijskoj nadi ostalo u što lepšem sećanju ali i kvalitetnijem nastupu, pobrinuo se i donacijom koju je u ime njegovog kluba, uručio predsednik AK Maraton Bojan Stanković. A trener Boris Jerković je pripremio simpatičan mini sprint sa pionirkama i pionirima, novim somborskim atletskim nadama. Naravno, kao kruna lepo osmišljenog ispraćaja Đorđevića na SP u Keniju, bio je i njegov simboličan krug preko prepona praćen toplim aplauzom okupljenih građana na somborskom "glavnjaku".

Tako, Sportski savez grada Sombora nastavlja ove godine već započetu tradiciju dostojnog ispraćaja svojih stipendista, današnjih predvodnika novog talasa sportskih talenata; posle bicikliste Veljka Stojnića (BK S-team), koji se već nalazi na Svetskom kupu u Luksemburgu i šahistkinje Marine Gajčin, koja odlazi na Svetsko prvenstvo u Montevideo, red je došao i na Tihomira Đorđevića, koji je, sa ove godine oborenom normom (na državnom prvenstvu - 53,75 sekundi) na olimpijski zahtevnoj i atraktivnoj disciplini 400 metara s preponama, pošao putem slavom ovenčanog i njegovog idola Emira Bekrića.

Srećno, Tićo u Najrobiju od 12 – 16. Jula i u daljoj karijeri!

S. S / Foto: Dejan Horvat

Galerija:

 

 

Pročitano 1901 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…