Odštampajte ovu stranicu
Novo iz Somboleda: Da li unosite dovoljno proteina?

 

Proteini su, osim vode, glavna gradivna komponenta svih ćelija u našem telu, a njihov redovan unos je važan u svakoj životnoj dobi, jer organizam ne može da ih skladišti kao masti i ugljene hidrate. Proteini su naročito važni za one koji žele da u potpunosti iskoriste benefite redovne rekreacije, a kojima užurbani način života ostavlja dovoljno vremena da vode računa o tome. Kao praktično i jednostavno rešenje, kompanija Somboled predstavila je Dukat Sport funkcionalne mlečne proizvode obogaćene prirodnim mlečnim proteinima. U ponudi su Dukat Sport jogurt, kao i Dukat Sport mlečni napici sa ukusima čokolade i vanile.

Proteini su odgovorni za niz vitalnih procesa u našem telu – pružaju energiju, jačaju kosu i kožu, a poseban značaj imaju u regeneraciji mišića. Zahvaljujući spoju prirodnih mlečnih proteina i optimalnog sadržaja mlečne masti, Dukat Sport proizvodi su idealni za sve koji vode dinamičan i aktivan život, ističu u kompaniji Somboled.

Dukat Sport proteinski jogurt dostupan je u bocama od 330 g i 1kg, a Dukat Sport proteinski mlečni napici u boci od 0,5l sa ukusima čokolada i vanila.

Izvor: Dragana Milovanović (Executive Group)

Pročitano 1354 puta
Tagovano
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…