Izgradnja Sale za daće na Velikom Pravoslavnom groblju: JKP Prostor Sombor

* Sa početkom građevinske sezone otpočeli su radovi na višenamenskom objektu “Sala za daće” na ulasku u Veliko Pravoslavno Groblje u Somboru, iz ulice Vere Gucunje. Izgradnja ovog objekta se nalazi u planovima JKP PROSTOR Sombor gotovo od samog osnivanja

Sam objekat je multifunkcionalan i sastoji se iz restorana, kuhinje, magacinskog prostora, cvećare i kancelarije koja će imati sve funkcije koje ima i dežurni centar preduzeća u Gradskoj Kući. Po dovođenju objekta u funkciju, preduzeće će značajno podići ukupan nivo usluga koje pruža.

Takođe, i građanima će na jednom mestu biti dostupne sve potrebne informacije kao i neophodne usluge iz pogrebne delatnosti i to: od sklapanja Ugovora o pravu korišćenja grobnog mesta i nabavke pogrebne opreme i cvetnih aranžmana do ishodovanja svih neophodnih dokumenata u vezi sa sahranom i preminulim licem kao i organizacije daća i pomena i korišćenja usluge restorana.

U JKP PROSTOR s ponosom ističu, da su svi procesi izgradnje objekta od same ideje o gradnji preko izrade idejnog i glavnog projekta do samog izvođenja radova, produkt rada stručnih službi samog preduzeća. Trenutno, radnici građevinskog sektora su po izlivanju temelja otpočeli fazu zidanja objekta. Završetak svih radova, uključujući tu i opremanje enterijera objekta, očekuje se u septembru tekuće godine.

U međuvremenu, po priključivanju svih podzemnih vodova neophodnih za rad objekta, biće dovršeno i asfaltiranje dela parkinga ispred groblja koje je upravo iz ovog razloga prošle godine izostavljeno, pa će građanima na raspolaganju odim dosadašnjih 55 parking mesta, na raspolaganju biti i dodatnih 32 parking mesta.

- Iako će objekat biti savremen, usklađen sa najnovijim standardima struke, pogotovo iz domena ugostiteljstva, on se ambijentalno neće izdvajati iz jedinstvene arhitektonske celine koju čini Veliko Pravoslavno groblje i okolina - napominje direktor Javnog komunalnog preduzeća PROSTOR Goran Nonković i nastavlja: - Ukupna površina objekta iznosi 266,55m². Na sam restoran otpada 96m² za veću salu i 24,30m² za manju što čini ukupan kapacitet od 155 sedećih mesta. Zahvaljujući mobilnim pregradnim zidovima, prostor će se moći da bude smanjivan po potrebi, odnosno biće prilagođen trenutnom broju korisnika pri čemu ostaje i mogućnost usluživanja dve odvojene grupe ljudi istovremeno.

Već sada možemo naglasiti, da će politika cena kao i kada je reč o drugim uslugama koje pruža preduzeće, biti restriktivna, sa ambicijom da za isti ili manji novac naši građani dobiju kvaliteniju hranu i bolju uslugu.

Higijena i sanitarni uslovi će, podrazumevano, biti na najvišem mogućem nivou - ističu u somborskom JKP Prostor.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Pročitano 2310 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…