Dragana Siljanović Kozoderović i Goran Nonković otvorili 26. Međunarodni salon urbanizma u Somboru

*U Somboru, kao što je Novi Radio Sombor i najavio, gostuje 26. Međunarodni salon urbanizma iz Niša, godišnja manifestacija urbanista Srbije

Izložba sadrži najznačajnija ostvarenja u oblasti prstornog i urbanističkog planiranja i urbanističkog projektovanja i realizacije.

Izložbu su sinoć (petak, 18. maj), u Kulturnom centru „Laza Kostić“, u izložbenom prostoru u ulici Radomira Putnika 1, u Somboru otvorili direktor Javnog komunalnog preduzeća „Prostor“ Goran Nonković i urbanista planer u JKP "Prostor" Dragana Siljanović Kozoderović, dipl. ing. arhitekture, koja je ovom prilikom i u toku čitave pripreme izložbe kao i njene realizacije, takođe u svojstvu člana Predsedništva Udruženja urbanista Srbije.

Otvaranju izložbe prisustvovao je i glavni urbanista grada Sombora Milan Stojkov, kao i predsednik Udruženja urbanista Srbije Aleksandar Jevtić, te Miroljub Stanković, direktor niškog Javnog preduzeća "Zavod za urbanizam".

Građani će radove, izložene u okviru Salona urbanizma, a koji predstavljaju najnovija ostvarenja u urbanističkoj praksi, moći da vide i večeras (subota, 19. maj) u okviru manifestacije „Noć muzeja“ ili narednih dana, sve do 25. maja, do kada će izložba gostovati u Somboru a do sada je Niš bio grad-domaćin.

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor

Pročitano 2090 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…