Gradska biblioteka "Karlo Bijelicki" Sombor: Novi digitalni sadržaji u pravi čas!

* Sa željom da se ovaj težak period, u kojem se svi nalazimo, što lakše prebrodi, somborski bibliotekari su, osim stalno dostupnih digitalnih zbirki, periodičnih naslova i e-publikacija na sajtu biblioteke, svojim sugrađanima ponudili nove digitalne sadržaje
 

- Na društvenim mrežama (Facebook i Instagram) i zvaničnom sajtu: 

www.biblioso.org.rs preporučeni su raznovrsni online kulturni sadržaji: koncerti, pozorišne predstave, tribine i naučna predavanja, kako ustanova kulture iz Sombora, tako i drugih ustanova kulture iz Srbije.

~ . ~

- ČITAMO ZA VAS -

Bibliotekarke Dečjeg odeljenja somborske gradske biblioteke, za najmlađe čitaju priče, bajke i pesme, iz bogate online zbirke Srpske dečje biblioteke (ustupljena autorska prava). Video snimci dostupni su na: 

Facebook stranici Dečjeg odeljenja i Youtube kanalu Biblioteke.

~ . ~

- A ŠTA VI ČITATE? -

U želji da  vreme koje ljudi provode u kućama bude što kreativnije i sadržajnije, pokrenuta je i akcija, kojom putem video poruka naših poznatih književnika, radnika u kulturi, saradnika GBKB, autora čije knjige je biblioteka objavila i čija dela su promovisana, želimo - kažu - da održimo kontakt sa našim sadašnjim, a kada se vratimo redovnim aktivnostima i nekim budućim korisnicima.

~ . ~

Ukoliko neko od naših korisnika - čitalaca, želi da se priključi ovoj akciji, potrebno je da kratak video zapis (maksimalno do 60 sekundi) pošalje na email adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Video zapise sa preporukom za čitanje, savetom kako oplemeniti vreme u izolaciji, odrecitovanom autorskom pesmom ili pročitanom autorskom pričom, zaduženi u biblioteci će razmotriti i one najbolje objaviti na našim online nalozima.
 
Budimo odgovorni i čuvajmo jedni druge!
#ostani_kod_kuće

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor

Pročitano 839 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…