Festival multikulturalnosti "MultiKulti Sombor 2021"

* Četvrti po redu Festival multikulturalnosti "MultiKulti Sombor 2021" će ove godine biti održan u sredu, 23. juna, na Trgu Svetog Đorđa u Somboru, u organizaciji Kulturnog centra "Laza Kostić" Sombor 

U okviru festivalskog programa, u 17 časova biće otvoren Bazar rukotvorina, na njemu učestvuju udruženja žena koja se bave starim zanatima, sa teritorije Autonomne Pokrajine Vojvodine.

Na svečanom otvaranju, koje će biti upriličeno u 19 časova, posetioce će pozdraviti direktorica Kulturnog centra, Vesna Šašić, kao i predstavnici Grada, nakon čega sledi kulturno-umetnički program, uz nastupe domaćih društava, GKUD-a "Sombor" i GKUD-a "Ravangrad". 

Nakon kratke pauze, a s početkom u 21 čas, gledaoci će biti u prilici da vide muzičko-scenski spektakl baziran na raznolikosti ritmova Srbije i Balkana, u izvođenju trupe "Una Saga Serbica" iz Beograda, predstavu pod nazivom "Igra bogova".

Rubrika je sastavni deo ovogodišnjeg projekta "Uvek na licu mesta" sufinansiranog iz budžeta grada Sombora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor
(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)
Pročitano 337 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…