Odštampajte ovu stranicu
Somborska biblioteka "Karlo Bijelicki" uz Međunarodni dan starijih osoba

* Somborska biblioteka će i ove godine obeležiti Međunarodni dan starih i to realizacijom dve aktivnosti za starije korisnike:

Gosti bibliotekari

Naši stariji korisnici biće u prilici da tog dana, u petak 1. oktobra, budu u ulozi bibliotekara, da preporuče pročitanu građu (knjigu) ostalim korisnicima, da preuzmu i razduže knjigu, da knjigu vrate u fond uz pomoć bibliotekara, da razmene iskustva i utiske.

Obuka za rad na smart telefonu, tabletu i računaru

Obuka za rad na smart telefonu, tabletu i računaru ima za cilj da obuči starije korisnike kako da pretražuju internet i koriste programe za komunikaciju preko interneta. Ovu programsku aktivnost Biblioteka realizuje u saradnji sa Gimnazijom “Veljko Petrović”, a obuku našim starijim sugrađanima će držati srednjoškolci u njihovoj elektronskoj učionici.

Prijave za obuku na telefon: 025 451 510. Na email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Rubrika je sastavni deo ovogodišnjeg projekta "Uvek na licu mesta" sufinansiranog iz budžeta grada Sombora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)
Pročitano 172 puta
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…