Veče uličnih svirača ponovo u Somboru - novi detalji

* Pre četiti dana objavili smo prvu najavu - Veče uličnih svirača će na jedno veče oživeti centar Sombora kroz nastup Old Hat Orchestra na glavnoj bini i muzičkim programom sa 10 balkona kada će nastupiti više od 30 umetnika - a danas nam stižu i ovi novi detalji, zanimljivosti u vezi sa tom još jednom originalnom manifestacijom u Somboru u najširem kulturološkom smislu u organizaciji Kulturnog centra Laza Kostić Sombor

Program počinje u subotu, 6. avgusta od 18 časova u ulici Кralja Petra Prvog, a završni koncert se očekuje od 20 časova, na glavnoj bini kod hrama Svetog Georgija.

Кao nezaobilazni deo somborskog šarma umetnicima će se ove godine pridružiti i štulaši, ljudi statue i fijakeristi sa svojim fijakerima koji će biti glavni promoteri programa.

Old Hat Orchestra čini osam muzičara i pruža ugodan osećaj prirodnih zvukova autentičnih instrumenata i vokala. Duvačka sekcija i kombinacija ženskog i muških vokala donosi originalne muzičke aranžmane svetskih i domaćih autora.

Osim Old Hat Orchestra na čak 10 balkona nastupiće oko 30 muzičara. Solo, duo, trio sastavi i kvarteti sa balkona na glavnoj somborskoj ulici, publici će prirediti jedinstven jam session na otvorenom!

Tačno od 18 časova program na balkonima će upotpuniti Gitart+, Milorad Ružić Lule - Tajfuni, bluz duo Miki Almaši i Siniša Malešević, Alex, The Hat Matters, duo Bole i Nenad, duvački sastav iz Zrenjanina. Propratni program za decu izvodiće Aleksandar Carić Car.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)

Pročitano 312 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svako ko želi, može da postane saradnik Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast koja vam je bliska, pošaljite vest, informaciju, fotografije, istražite.

Postanite dopisnik, iz svog mesta gde trenutno ili trajno boravite, svoje države. 

Dobrodošli saradnici u marketingu, menadžmentu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefoni: +381-65-8-675-445

+381 25 510-1641

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…