Мали појци на Златибору

* Mали појци светог Георгија су током друге половине јула били на радном летовању на Златибору. Oво је први пут да ова дечија појача група при храмu светог великомученика Георгија иде на радно летовање

Током свог боравка на Златибору петнаестак малих појци су осим проба имали и два наступа. Појали су у храму у Доброселици - најстаријој цркви брвнари Златиборског краја, и у новој цркви брвнари у селу Драглици у којој се чува икона Богородице Млекопитатељнице коју је донео игуман Хиландара, отац Методије. 

Посетили су и манастире у Овчарско Кабларској клисури и то Никоље, Благовештење и Вазнесење. Ово радно летовање је добро дошло јер је број чланова порастао на скоро 40 и било је потребно да се чланови упознају и научи оно што се генерацијама већ негује а то је литургија и литургијске химне.

Руководилац овог малог хора мр Влада Ђурковић је учио нове мале појце техникама певања, дисања и појачкој вештини изражавања. Осим овог рада мали појци су имали времена и посетили, пећинепрерасти, видиковце, врела, извор-чесме и остале природне вредности скривене на овој планини. Заиста речи све што дише нека хвали Господа“ у овој ваздушној бањи дошле су до правог изражаја.

- Додатак, фотографије са занимљивог гостовања малих појаца на Златибору -

Медијска пажња и пратња: Нови Радио Сомбор
(Сва ауторска права евентуалног даљег објављивања ове рубрике и њеног целовитог садржаја постављено на порталу Новог Радио Сомбора без упита и дозволе било које стране или појединца заштићена и задржана свим релевантним правним механизмима!)

Pročitano 501 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…