Sanacija najstarije somborske osnovne škole u punom jeku

* Sanacija zgrade i dvorišta Osnovne škole „Nikola Vukićević“ u Somboru počela je 20. marta 2017. godine. Izvođač radova je novosadsko preduzeće „GAT“ d.o.o. koje bi radove trebalo da okonča u roku od 90 dana

Vrednost radova iznosi 17.385.482,40 dinara, a finansira ih Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Republike Srbije.

- Reč je o projektu energetske efikasnosti kojim je obuhvaćena zamena drvene stolarije PVC stolarijom, radiće se sanacija podova u učionicama u starom delu zgrade i zamena podova u novom delu zgrade, a biće saniran i deo krova. Osim radova na školskoj zgradi biće sanirano i dvorište, odnosno popraviće se asfaltni zastor sportskog terena i potom biti presvučen tartanom. U drugom delu dvorišta biće behaton ploče - rekao je zamenik gradonačelnice Antonio Ratković, koji je sa članovima Gradskog veća, Nemanjom Saračem, za kulturu i obrazovanje i Miroslavom Kovačićem, za komunalnu delatnost i investicije obišao gradilište u školi „Nikola Vukićević“.

Projekti energetske efikasnosti trenutno su u toku realizuje u još četiri škole u kojima se postavlja štedljiva rasveta, finansira ih Pokrajinski sekretarijat za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj, a lokalna samouprava je sufinansijer.

Izvor: Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću / S. S.

Pročitano 2077 puta
Tagovano

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…