Odštampajte ovu stranicu
Gradsko veće poslove na izgradnji vodovodnog priključka za Gradski stadion dodelilo JKP Vodokanal u iznosu od 945 hiljada dinara

* Gradsko veće je, na 87. sednici, utvrdilo Predlog odluke o prvim izmenama i dopunama odluke o osnivanju JKP „Vodovod“ Bezdan, te dalo saglasnost na statut javnih preduzeća: JKP „Čistoća“, JKP „Zelenilo“, JKP „Energana“ i JKP „Parking servis Sombor“

Veće je na sednici održanoj 13. oktobra, utvrdilo Predlog odluke o vrstama propisa koje donosi Skupština grada za koje je obavezna javna rasprava, te postupak i način vođenja javne rasprave.

Članovi Veća jednoglasno su prihvatili i Predlog odluke o oblicima i načinu ostvarivanja saradnje komunalne policije sa inspekcijom grada Sombora i dali saglasnost na prve izmene posebnog programa korišćenja sredstava iz budžeta grada Sombora za JKP „Energana“ Sombor u 2017. godini.

Gradsko veće je prihvatilo informaciju o izvršenim radovima na opremanju protivgradnih stanica i početku rada protivgradne stanice u Doroslovu u kojoj su angažovana dva protivgradna strelca. Opremanjem i stavljanjem u funkciju stanice u Doroslovu, na teritoriji grada Sombora u funkciji su sve, odnosno 23 protivgradne stanice.

Gradsko veće je, u  skladu sa Odlukom o dodeljivanju isključivog prava javnim preduzećima kojima je osnivač Grad Sombor, poslove na izgradnji vodovodnog priključka za Gradski stadion dodelilo JKP „Vodokanal“.

Sredstva  za izgradnju vodovodnog priključka, u iznosu od 945.079,20 dinara, obezbedio je Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu.

Gradsko veće je prihvatilo informaciju o izvršenoj raspodeli termina i prostora za trenažni rad u objektima SC „Soko“ Sombor u periodu do kraja tekuće godine i odlučilo o drugim pitanjima iz delokruga svog rada.

Izvor: Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću / S. S.

Pročitano 1033 puta
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…