Odštampajte ovu stranicu
Zimska služba pravovremeno intervenisala u Somboru - potvrđuju u JKP ZELENILO

* Snežna vejavica koja je protekle, prve februarske subote zahvatila Sombor sa okolinom, kao i stvaranje belog sloja debljine 5 cm, nisu pričinili veće probleme u redovnom odvijanju saobraćaja, s obzirom na pravovremenu intervenciju gradske zimske službe. Tome je delimično, doprinela i činjenica da se sneg relativno brzo topio jer su povremno padale kiša i susnežica

Ralice sa posipačima soli u punoj aktivnosti

Prva intervencija zimske službe otpočela je u subotu oko 10 časova i trajala je do 14 popodne, a tom prilikom su čišćene gradske ulice i putevi I prioriteta, dok je druga intervencija, uz posipanje soli, trajala od 21 sat uveče sve do jedan posle ponoći.

Ukupno je oko 16 tona soli posipano po svim pravcima I i II prioriteta, kao i po gradskim ulicama, po Planu rada zimske službe.

Za trenutak van kabine, a onda ponovo u čišćenje: Peđa Ivanković, vozač zimske službe, kraj kamiona

Takozvana mala zimska služba čistila je sneg u Ulici kralja Petra I, Na Trgu cara Uroša, (kod Županije), potom, na biciklističkim stazama oko Venaca, na Apatinskom putu, u Nenadiću, pešačkim stazama na Prvomajskom bulevaru, u ulici Slaviše Vajnera Čiče, Gruje Dedića, Sportskoj, kao i na Staparskom putu.

Čišćeno je takođe i na nekoliko lokacija mimo Plana rada Zimske službe.

Mala zimska služba: ništa bez lopate

Izvor: JKP ZELENILO Sombor / S. S.

Čišćenje kod Županije i jedna od više zabeležnih intervencija

 

Pročitano 1146 puta
Tagovano
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…