Utvrđena procedura prijave kvarova javne rasvete u somborskim naseljenim mestima na sastanku u JKP Zelenilo

* Sekretari saveta mesnih zajednica naseljenih mesta na teritoriji grada Sombora i rukovodioci JKP „Zelenilo“ Sombor, usaglasili su stavove i utvrdili proceduru prijave kvarova na javnoj rasveti na sastanku koji je održanom u sredu, 14. marta u sedištu ovog lokalnog komunalnog preduzeća

Susret direktora „Zelenila“ Miodraga Pupovca i šefa Odeljenja javne rasvete Aleksandra Karalića, sa predstavnicima mesnih zajednica, imao je za cilj unapređenje održavanja javne rasvete u naseljenim mestima. Stoga su sekretari MZ upoznati sa procedurom prijave kvarova i načinom prenošenja informacije o kvaru do JKP „Zelenilo“ Sombor.

- Objasnili smo proceduru, usaglasili stavove i upoznali predstavnike mesnih zajednica sa tehničkim kapacitetima „Zelenila“, sve to radi bržeg otklanjanja kvarova – saopštio je direktor Pupovac. Sekretari MZ su izrazili zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa „Zelenilom“, u vezi sa održavanjem rasvete, što su i naveli u svojim godišnjim Izveštajima o radu.

Međutim, izneli su primedbe povodom rokova izvršenja aktivnosti sa održavanjem drvoreda u naseljenim mestima. Kako je pojašnjeno, reč je uglavnom o mestima gde granje urasta u električne instalacije, a „Zelenilo“ je u tim slučajevima, zavisno od Elektrodistribucije koja isključuje struju pre otpočinjanja radova.

Izvor: JKP Zelenilo 

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor

Pročitano 1050 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…