Šampionski gest powerlifting asa Aleksandra Arbutine: Popust svim članovima njegove teretane u humanitarnoj akciji Za Milicu

* Povodom pola decenije postojanja teretane odlučio sam da pokrenem humanitarnu akciju ZA MILICU, tako što ću od svake uplaćene članarine u februaru, odvojiti 200 dinara - napisao je u četvrtak, 28. januara na svom fejsbuk nalogu powerlifting šampion i trener iz Sivca, Aleksandar Arbutina i dopunio:

- Nadam se da ću uspeti da skupim oko 10.000 dinara da bar malo olakšam put ka ozdravljenju nase sugrađanke!
 
......

Powerlifting nije jedino čime se bavi - Aleksandar je vlasnik teretane koja se nalazi u Sivcu, osim članova koji dolaze u teretanu i dalje redovno svakodnevno vežba, izlazi na takmičenja, pobeđuje... - Radim kao personalni trener oko 3 godine - podsetio je za portal nasemesto.rs krajem prošle godine nakon što je u powerliftingu i benč presu na Prvenstvu Vojvodine u Bačkoj Palanci još jednom trijumfovao. - Iza mene je ogroman broj transformacija tela u psiho-fizičkom smislu, osim toga radim u Ministarstvu pravde u službi za obezbeđenje pritvorske jedinice u Okružnom zatvoru u Novom Sadu i osim svega toga vlasnik sam odgajivačnice Border Collie pasa “DOMINANT TEAM” u kojoj imam pse koji su šampioni 6 država. U planu mi je da započnem još neke poslove, ali za sad neka ostane tajna.... osim ostalog rekao je Aleksandar.

......

Ali nije tajna koliki je Arbutina osim što je prvak u sve atraktivnijim sportskim disciplinama snage, humanitarac. Ovim gestom u humanitarnoj akciji Za Milicu samo potvrđuje sve preduslove za epitet šampiona. Njegov rad, rezultate i uspehe objavljivaćemo nadalje, a u prilog našim tvrdnjama su i dve fotografije koje smo odabrali ovoga puta u rubrici o njemu, osim naslovne, pa tako u slajdovima ispod teksta pogledajte primere plemenitosti koju Aleksandar potvrđuje i ljubavlju prema zaštiti i odgajivanju životinja, kao i jednu od njegovih promotivnih fotografija.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Pročitano 638 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…