Gradsko udruženje penzionera Sombor svima širom otvara vrata

* Petak, 5. mart 2021, uobičajen dan za mnoge, ne i za kolektiv Gradskog udruženja penzionera Sombor

Istina, i prvi petak u februaru protekao je za njih onako kako najlepše znaju i umeju, uz druženje, osmeh, raspoloženje pa i uprkos otežanoj situaciji koja nas sve još uvek prati. Jer oni nikad ne odustaju...

Ne odustaju ni od po kojeg dobro organizovanog izleta, da bi "treće doba" kako i sami popularno vole da kažu, bilo oplemenjeno nekim novim upoznavanjima, krajevima, ljudima, novim prijateljima, saznanjima. Sve naravno, u skladu sa mogućnostima, kojih se pedantno pridržavaju i onim drugim mogućnostima - u "penzionerskom novčaniku". Nikada ih nećete sresti da su u bilo kojoj vrsti neraspoloženja, naprotiv, samo će vam pružiti ruku ohrabrenja i podstrek da nastavite dalje.

Takvi su članovi Gradskog udruženja penzionera u Somboru. Na takav način okupili su se i tog prvog februarskog petka u svojim prostorijama, na adresi Venac Vojvode Petra Bojovića 20, gde inače najrađe provode trenutke slobodnog vremena u lepo opremljenim i obnovljenim prostorijama koje odišu toplinom, pomalo boemskom atmosfersom i ono što vole takođe da istaknu, "nekako somborski". Damama su kavaljeri tom prilikom uručili simbolično cvetak uoči 8. marta, a očekuje se uskoro i nova ponuda vaučera za putovanja po Srbiji.

O tome i drugim aktivnostima ove društveno-humanitarne organizacije koja sprema mnoga nova prijatna iznenađenja za sugrađane i naravno za svoje brojne članove, pisaćemo redovno na ovim stranicama našeg portala i pričaćemo u programu vašeg i našeg internet radija, Novog Radio Sombora.

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor

Pročitano 1295 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svako ko želi, može da postane saradnik Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast koja vam je bliska, pošaljite vest, informaciju, fotografije, istražite.

Postanite dopisnik, iz svog mesta gde trenutno ili trajno boravite, svoje države. 

Dobrodošli saradnici u marketingu, menadžmentu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefoni: +381-65-8-675-445

+381 25 510-1641

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…