Радионица фарбања васкршњих јаја у оквиру манифестације Васкршњи сабор ЗУС "Корјени" у Сомбору ове године у оквиру кампање "Будимо одговорни"

* Традиционална радионица фарбања васкршњих јаја у оквиру манифестације "Васкршњи сабор" Завичајног удружења Срба "Коријени" из Сомбора биће организована и ове године али у оквиру кампање "Будимо одговорни" на празник Цвети у недељу, 25. априла

Организатори позивају све заинтересоване да током следећих дана осликају код куће васкршња јаја и да фотографије пошаљу на фејсбук страницу "Коријени Сомбор - Завичајно удружење Срба" или на мејл: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., до 27. априла. Основна техника је бојење јаја али уколико неко жели, може радити и осталим материјалима, прибором и техникама као и аранжмане. 

Сви су радови добродошли као и сваке године, али ове године сакупљамо фотографије истих - кажу домаћини ове манифестације и допуњују: - Радови ће бити прикупљени, прегледани од стране стручног жирија и изложени у виртуелној галерији на празник Васкрса, када ће најуспешнији бити и награђени. Као и сваке године у више старосних категорија биће награђени радови у креативном осликавању, традиционалним техникама и посебно декорације и аранжмани. 

Да не би било недоумица сви који пошаљу своје радове, требало би да они буду уз што квалитетније фотографије, пошаљу и своје податке: име и презиме, место, а ђаци и школу и разред, ментора (вероучитељ, наставник ликовног васпитања или учитељица) и којом техником су радили, као и контакт, телефон или мејл адресу.

--------------

Медијска пратња: Нови Радио Сомбор 

Pročitano 247 puta
Tagovano

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…