Vest dana: David Novič rvač somborskog Radničkog, član reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u glavnom gradu Makedonije Skoplju, srećno!

* Naš takmičar David Novič otišao je na Prvenstvo Evrope U 23 - Skoplje, Makedonija! - objavio je na svojoj fejsbuk stranici Rvački klub Radnički Sombor

Nova uzdanica najtrofejnijeg somborskog sportskog kluba Rvačkog kluba Radnički, iznedrio je pod vođstvom svojih trenere Milana Marića, Igora Frgića, Sime Savića, novog talenta ujedno, marljivog borca u okvirima svih trenažnih procesa. Njegovo ime već smo više puta objavljivali zahvaljujući njegovim osvajanjima najsjjanijih medalja sa različitih međunarodnih, regionalnih i domaćih takmičenja, prvenstava i šampionata, turnira i kupova.

David Novič nastavlja dugodecenijsku tradiciju slavom ovenčanih somborskih rvača, koje će predvoditi večni Ivica Frgić svojim i dalje nedostižnim dometima. U slavu svog prvog učitelja, David je otputovao na Prvenstvo Evrope u glavni grad Makedonije, milionsko Skoplje. Kao članu nacionalne selekcije reprezentacije Srbije uvereni smo da će i ovoga puta da se vrati u rodni grad sa rezultatom koji će stojati u okvirima uspeha koje u ovom klubu nije lako nabrojati, a u čemu smo u saglasju sa ovakvim činjeničnim stavom neumornog, uspešnog predsednika Kluba Vladimirom Krstićem.

E pa Davide, Srećno!

-----------

(U slajdu, sa sastavom reprezentacije Srbije, medijska pratnja: Novi Radio Sombor, sva prava autora rubrike i fotografija, zadržana)

Pročitano 502 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…