Tretman suzbijanja komaraca iz vazduha i sa zemlje / ORIS Sombor

* Jedno od vodećih preduzeća u poslovanju oblasti dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije u Republici Srbiji, ORIS doo Sombor i Ciklonizacija a.d. u periodu od 9. do 22. avgusta sprovešće na širem području Grada Sombora tretman suzbijanja odraslih komaraca iz vazduha i sa zemlje 

Tretman iz vazduha i sa zemlje biće sprovođen  na području grada Sombora i pripadajućih prigradskih naselja. Sve ovo se odnosi na dane sa povoljnom meteorološkom situacijom.

Iz vazduha, tretman će proticati preparatom na bazi aktivne materije lambda-cihalotrin, dok će tretman sa zemlje biti rađen preparatom na bazi aktivne materije deltametrin.

Zato i ovom prilikom, u ORISU doo upozoravaju pčelare da su preparati štetni za pčele, te da košnice zatvore ili udalje najmanje pet kilometara od navedenih mesta tretiranja. Dejstvo preparata traje tri dana.

Mape sa lokacijama na kojima se vrši tretman nalaze se na fb i internet stranici preduzeća ORIS doo Sombor, gde možete poštovani čitaoci da pratite najave i precizne termine radova. U tom smislu, istovremeno će, sada najavljeni tretman smeniti trenutno aktuelni, jer u toku je tretman suzbijanja odraslih komaraca iz vazduha i sa zemlje koji traje do 8. avgusta a započet je kao što smo takođe najavili na stranicama našeg portala, 26. jula. Osim tretmana iz vazduha na području grada Sombora obuhvaćene su aktuelno tokom tekuće dve sedmice i zaštitne zone oko naseljenih mesta u priobalju Dunava, dok su podsetimo takođe, tretmanom sa zemlje obuhvaćena, takođe, sva naseljena mesta Grada Sombora.

Dostupan telefon za sva pitanja je: 025 5155055.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor
(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)
Pročitano 311 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…