Odštampajte ovu stranicu
Dušan Staničkov - opet - poslovično: Pun krčag medalja sa karate Kupa Vojvodine doneli u Sombor

* Kup Vojvodine, za poletarce, pionire i nade u karateu održan minule nedelje, 26. septembra u Inđiji, doneo je nova veselja za najstariji karate klub u Vojvodini, somborski "Dušan Staničkov"

U konkurenciji ženskih nada, trijumfovala je Drina Stevanović Bodrožić. I ovoga puta, uz njenu zlatnu medalju, pridružila se Bojana Lakićević, koja je osvojila titulu vicešampionke, dok se na podijum popela i Aleksandra Radmilović osvajanjem trećeg mesta. 

Njihov klupski drugar Nikola Vulin osvojio je još jedno srebro, u istoj uzrasnoj kategoriji - muških nada. 

Da nova lepa priča "Dušana" bude zaokružena kako dolikuje najboljima, potrudili su se na ovom najznačajnijem pokrajinskom karate takmičenju za sve mlaže kategorije, i poletarci, i to maksimalno duplo, jer: Flip StankovićMilan Radmilović nisu imali premca pa su tako dopunili još jedan krčag medalja za svoj klub i svoj grad, zlatnim medaljama.

- Verujem da će ovi novi rezultati naših takmičara naići na dobar prijem. Raduje činjenica što nas roditelji podržavaju i što su i ovi uspesi ostvareni tako-reći ne samo sopstvenim sredstvima već i sopstvenom voljom, htenjem, željom za dobrim rezultatima, koja ih samo podstiče da nastave sa jednako redovnim radom pa će dalji trenažni proces kako takmičarska sezona odmiče, ubeđeni smo u klubu, pridoneti i novim postoljima - skromno će i ovom prilikom reći trener Borislav Lakićević, na radost takođe sve brojnijih ljubitelja tog - konačno - olimpijskog, borilačkog sporta.

- U dodatku pogledajte još slajd-set fotografija iz Inđije - 

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor
(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)
Pročitano 1135 puta

Galerija slika

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…