Odštampajte ovu stranicu
PSIHOZON obeležio 10. oktobar - Svetski dan mentalnog zdravlja u Somboru
* Uprkos danima uporne kiše i hladnoće, obeležili smo 10. oktobar - Svetski dan mentalnog zdravlja u Somboru, sa ciljem da se podsetimo o važnosti očuvanja, zaštite i unapređenja psihičkog zdravlja, kao i o prevenciji predrasuda i stigme prema osobama koje imaju psihičkih problema i/ili koje se leče ili su se lečile zbog psihičkih problema, bolesti - javljaju iz Centra za individualni razvoj i unapređenje društva - PSIHOZON
 
- Podelili smo - kaže predsednica ovog Udruženja Saša Stojšićpromo materijal našim sugrađanima o očuvanju psihičkog zdravlja, popričali sa njima, kao i sa novinarima koji prepoznaju važnost ove teme. Hvala svima, posebno volonterima!
 
Prethodno, 8. oktobra Pishozon je održao sastanak uoči samog obeležavanja ovog dana, gde su se uz druženje, takođe bavili psihičkim zdravljem. Ove aktivnosti realizovane su u okviru projekata podržanih od strane Grada Sombora "Psihološko savetovalište za mlade u 2022. godini" i "Psihološko savetovalište za odrasle u 2021. godini", a takođe i u saradnji sa Mrežom za mentalno zdravlje NAUM u Srbiji i Caritasom Srbija.
 
Više fotografija na sledećem linku:
https://drive.google.com/folderview...
Vidimo se i sledeće godine, 10.oktobra!
Psihozon tim
 
Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor
(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)
Pročitano 405 puta
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…