Milan Marić ponovo šampion sveta u rvanju za veterane u Grčkoj, Željko Jovišić bronzani!

* Prošlog vikenda održano je Veteransko prvenstvo sveta u Grčkoj-Lutraki. Za reprezentaciju Srbije nastupila su i dvojica Somboraca, i obojica su u respektabilnim konkurencijama osvojili medalje!

Milan Marić je osvojio titulu prvaka sveta u rvanju grčko-rimskim stilom u kategoriji do 70 kg u diviziji „B“. Na putu do medalje pobedio je Rusa Alekseja Kotova, Mamuka Khemšijavšvilija iz Gruzije, pa još jednog Rusa, Aidara Čerepanova, te u finalu Letonca Andreja Srožova. Ovo je druga već titula veteranskog prvaka sveta popularnog Mareta, prvu je podsetimo, osvojio u Finskoj 2016. godine. I ovom prilikom pokazao je nove četiri fantastične pobede u nizu, protiv isto tako jakih, renomiranih protivnika.

Željko Jovišić dolazi sa bronzom u Sombor na Svetskom prvenstvu za veterane. Naš rvač Željko osvojio je treće mesto u kategoriji 100 kg divizija „D“, na Svetskom prvenstvu za veterane koje je još u toku u grčkom gradu Lutraki. On je borbi za bronzanu medalju savladao Poljaka Višnjevskog, sa 2:0. Posle zlatne medalje 2016. i bronzane godinu dana ranije, u Atini 2015. osvaja tako, još jednu svetsku medalju.

Čestitke pripadaju svakako i iskusnom Savi Zatezalu, koji je predvodio ovu srčanu srpsku ekipu.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor
(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnimvet mehanizmima)
Pročitano 112 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…