U mesnim zajednicama "Crvenka" i "Čonoplja" okončani projekti participativnog budžetiranja na predlog građana

* Član Gradskog veća za oblast finansija i privrede Sava Dojić obišao je lokacije u mesnim zajednicama „Crvenka“ i „Čonoplja“ gde su završeni radovi na realizaciji projekata participativnog budžetiranja koji su izglasani 2020. godine

U Mesnoj zajednici „Crvenka“ uređen je najstariji somborski park. Rekonstruisana je rasveta, a postavljeni su i reflektori, tako da je park sada kompletno osvetljen. Asfaltirana je jedna potpuno nova staza i jedna postojeća, u potpunosti rekonstruisana i popločana behatonom. U  Mesnoj zajednici „Čonoplja“ realizovani su radovi na postavci novog igrališta gde će mališani moći da se igraju na različitim spravama, a postavljene su i nove klupe za odmor.

Grad Sombor i 2022. godine nastaviće sa realizacijom projekata participativnog budžetiranja za svaku mesnu zajednicu. Glasanje je organizovano, da podsetimo, putem glasačkih listića, koje će građani dobiti na kućnu adresu. Na listiću se nalaze po tri predloga od kojih je potrebno izabrati jedan, a nakon toga glasačke listiće dostavljate u prostorijama mesne zajednice u kojoj živite, odnosno kojoj listić pripada. Glasanje traje do 20. novembra 2021. godine.

- U galeriji, fotografije: mesna zajednica "Crvenka (1-6), mesna zajednica "Čonoplja" (7-12) -

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor
(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)
Pročitano 405 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…