Najavljujemo / Godišnja skupština Udruženja Naturisti Srbije i Mađarsko-srpski naturistički vikend u Mađarskoj i na Paliću

* Prva najava za redovnu godišnju sednicu Skupštine Eko-naturističkog udruženja „Naturisti Srbije“, 4. decembra '21. u 14 časova, Vila Alexandar, Palićko jezero

- Sa zadovoljstvom pozivamo članove, delegate i goste Udruženja da nam se pridruže na redovnoj godišnjoj sednici Skupštine, gde ćemo predstaviti Izveštaj o radu Udruženja u 2021, o planovima za narednu 2022. godinu, o promenama na mestima delegata regiona članova skupštine, o novim zaduženjima dosadašnih delegata, o pripajanju kluba „Naturisti Ćuprije“, koji je kod nas postao region pod nazivom „Naturisti Velike Morave“ sa sedištem u Ćupriji i predstavljanje novionastalog regiona „Od Beograda do Bagrdana“, kao i o potrebi izrade novog zaštitnog znaka Udruženja. Na kraju će prisutnima biti podeljeni pokloni, a mi ćemo nastaviti sa gostovanjem u Vili Alexandar po zakazanom rasporedu i planu - javljaju članovi ovog Udruženja i dopunjuju:

Ovo se može smatrati preliminarnim pozivom. Detaljan poziv biće poslat u danima koji slede.

Udruženje „Naturisti Srbije“ poziva na:

Produženi naturistički spa vikend u Morahalomu u Mađarskoj i na Palićkom jezeru kod Subotice, 3-5. decembar 2021.

Ovog puta je reč o izuzetnom produženom nudističkom vikendu, jer počinje u petak 3. decembra u banji St. Ežebet u Morahalomu u Mađarskoj, kada je predviđen nude dan u delu pod nazivom Sauna oaza i završava se 5. decembra u prostoru Vile Alexandar na Paliću, koja se nalazi samo tridesetak kilometara udaljena od gradića Morahaloma.

Da se podsetimo, u pitanju je novoizgrađena vila koja se nalazi na samoj obali Palićkog jezera, porodične atmosfere, prijatnog ambijenta, koja poseduje spa centar i koja bi nam ga, kažu, ustupila na korišćenje bez kostima u terminima 4. i 5. decembra.

Putovanje je inače predviđeno sopstvenim prevozim, ali ćemo po želji i potrebi pomoći opciju podeljenih troškova prevoza.

Plan puta 3-5. 12. 2021.

Petak, 3. 12. 2021.

• 10:00 - Skup putnika ispred graničnog prelaza Horgoš 2. • Odlazak u banju i ostanak do 17 časova. Povratak u Srbiju i odlazak u Vilu Aleksandar. • Prenoćište.

Subota, 4. 12. 2021.

• 7:00-10:00 časova - Doručak. U vili možete dobiti osveženje i takođe ste u mogućnosti da naručite ručak po principu dostave ili se može prošetati po okolnim restoranima i tamo se osvežiti. Hrana se može poneti i od kuće ili da se u Vilu dostavi obrok, koji bi koštao oko 500, 600 dinara. U vili postoji frižider za goste. • 14:00 - Početak redovne godišnje Skupštine Udruženja „Naturisti Srbije“ u baru Vile Alexandar, gde je moguće osveženje gaziranim i negaziranim sokovima, kiselom vodom, pivom, domaćom rakijom, vinom... Ovime ćemo moći da se osvežimo i u toku oba spa termina. • 19:00-23:00 - Naturistički večernji spa termin. Spa centar poseduje hidromasažnu đakuzi kadu i saunu za 6 osoba, a što se sve nalazi u zatvorenom prostoru. Posebna atrakcija je spoljni bazen (kada) veličine 2 × 7 metara koji je napunjen „crnom“ termalnom vodom (istom onakvom kakvu ćemo sresti dan ranije u Banji St. Eržebet u Morahalomu). Prostor je ograđen visokom ogradom koja omogućava privatnost posetilaca (vidi se na slici dvorišta). Temperatura termalne vode je oko 40°C u toku celog termina (stalno se dodaje nova vruća voda) i pruža jedinstveno uživanje čak i zimskom periodu. Zatvoreni deo vile poseduje prostor za odmor i relaksaciju sa ležaljkama i stolovima i stolicama, gde se može i obedovati. Tokom termina su obezbeđeni osvežavajući napici. • Prenoćište.

Nedelja, 5. 12. 2021.

• 7:00-10:00 časova - Doručak. Na doručak se može otići pre termina ili napraviti pauzu i otići na doručak, kasnije. • Drugi naturistički spa termin zakazan je za 5. 12. 2021. za vreme 9:00-13:00 časova. • Izlazak iz sobe predviđen je pre ili posle doručka, najkasnije do 10:30 časova. Tuševi za konačno tuširanje postoje i u spa centru. • Opcioni obilazak salaša i vinarije Zvonko Bogdan. • Povratak kući.

Sve ove opcije koje nudi Vila Alexandar se mogu odvojeno ili zajedno koristiti:

 cena paketa sa spavanjem, večernjim spa terminom od 4 sata i doručkom bi ukupno iznosila 2.500,00 dinara po osobi, po zvaničnom cenovniku Vile;

 samo večernji spa termin 4. 12. u satnici 19:00-23:00 koštao bi 1.000,00 dinara;

 samo jutarnji spa termin 5. 12, koji je dostupan i za goste sa noćenjem, kao i za goste koji dođu tog jutra traje od 9:00 do 13:00, i svi učesnici bi zajedno podelili cenu dodatnog punjenja vruće termalne vode i taj iznos bi bio oko nekoliko stotina dinara po osobi, a cena bi zavisila od broja učesnika.

Sve opcije ovog predloga, uključujući i odlazak u Morahalom u Mađarskoj, spa termine u vili Alexandar, posetu vinariji, obroci i pića, stvar su ličnog izbora i želje i mogu se najaviti posebno.

Sva plaćanja se obavljaju isključivo na recepciji Vile. Takođe smo se dogovorili da za ceo paket uprava Vile odobri popust od 10 % svima koji na ulazu pokažu člansku karticu Udruženja „Naturisti Srbije“, ili Zahvalnicu koje je Udruženje dodelilo svojim prijateljima, pa će u tom slučaju cena celog paketa biti 2250,00 dinara po osobi.

Detaljno o vili Alexandar možete pronaći na sajtu:

http://www.vilaalexandar.co.rs/galerija/pogled-iz-vazduha

Sva dodatna pitanja ćemo rešavati nekoliko dana pre puta. Za odgovore na sva pitanja u vezi sa smeštajem, vlasnik vile Aleksandar nam je uvek na raspolaganju. Ako imate neko dodatno pitanje, takođe nam možete pisati na:

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Hvala.

Obavezujemo se da ćemo poštovati aktuelne propise koje je izdala Vlada Srbije a u vezi sa situacijom s virusom kovid-19.

Ovo je putovanje isključivo je pravo članova i prijatelja Udruženja „Naturisti Srbije“ i ne može se smatrati turističkim putovanjem.

Hajde da održimo redovnu godišnju Skupštinu Udruženja „Naturisti Srbije“, uživamo u blagodetima Banje Sent Eržebet u Mađarskoj i da zajedno proverimo da li Palićko jezero može ponovo da postane naturistička destinacija.

S nestrpljenjem vas iščekujemo, Udruženje "Naturisti Srbije"

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 566 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…