KBS GALAKTIK Sombor ispričao novu šampionsku priču: 4 zlata i bronza na jakom Međunarodnom turniru

* Klub borilačkih sportova Galaktik Sombor osvojio je čak četiri zlatne medalje danas na Međunarodnom tradicionalnom turniru u Sanda borbama uz još jednu bronzu!

Novi Bečej bio je stecište ovog prestižnog internacionalnog takmičenja u tom sve popularnijem borilačkom sportu u čitavom regionu i šire. Pođimo redom. Amelija Bogdan bila je neprikosnovena u konkurenciji starijih pionirki. Još troje njenih klupskih drugova takođe su se popeli na najviši stepenik pobedničkog postolja.

Ema Vidaković je u nadmetanju mlađih pioniria savladala sve rivalke; šampionsku krunu poneo je i Vasilije Kunić u konkurenciji dece dokazavši još jednom da „krv nije voda“. Zlatni kvartet Galaktika upotpunio je, i to već u starijim uzrasnim kategorijama, Aleksandar Bogdan, pobedivši opet, sve rivale svoje vršnjake - kadete.

Najstariji u ovoj ekspediciji najsvestranijeg somborskog kluba u borilačkim sportovima, Galaktika, pod vođstvom neumornog stratega Dejana Kunića, bio je junior Fabijan Štefko koji je osvojio i peto odličje za svoj klub, bronzu. Novi uspeh popularnog sve više među mladima sportskog kolektiva Kluba KBS Galaktik utoliko je vredniji, što je ovaj međunarodni novobečejski turnir koji je protekao po propozicijama Internacionalne Sanda federacije - okupio sve uraste, uz to naravno isto tako jednako vrednu činjenicu, da su se oni predstavili takođe u različitim uzrasnim takmičarskim grupama.

Na delu je bilo čak 110 takmičara pa je masovnost bila jednostavno logična mogućnost koja je iznedrila niz kvalitetnih borbi, u kojima su atraktivni mečevi reprezentenata iz svih najspremnijih klubova Bosne i Heregovine, Makedonije i Srbije, u kojima su u prvom planu bili kako se po rezultatima lako može zaključiti, somborski"Galaktikovci", plod svakodnevnih napornih ali upornih vežbanja u složenom trenažnom procesu dok su se na posle prilično žestokih okršaja tokom takmičenja, rivalstva na strunjači lako pretvorila daljim prijateljskim druženjima i međusobnim dogovorima o saradnji između klubova, gde će somborski po običaju, i koliko sutra biti dobar domaćin u svojoj, prvoj privatnoj teretani - pri ulasku u Gradski štrand kao i u drugim somborskim sportskim objektima.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 204 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…