In memoriam: Gojko Zeljko, hvala za sve! +

* Sombor je od nedelje, 5. decembra gospodnje 2021, u tuzi, novoj, velikoj. Napustio nas je u 86. godini još jedan od simbola ovoga grada, gospodin Gojko Zeljko

~ . ~

Čitav radni vek proveo je u ugostiteljstvu, pogotovo znan u Somboru i mnogo šire, kao originalan u mnogo čemu, poseban poslastičar. 

Nikada nije mirovao. Ni po odlasku u penziju, posle više od tri decenije od zasluženog odmora, nije znao da prestane da radi. Znanje i iskustvo preneo je na naslednike, sina i ćerku koji su nastavili uspešnu dugogodišnju tradiciju. Njihova poslastičarnica nazvana po imenu oca smeštena u prelepom ambijentu na Novoj Selenči u Cara Dušana 1, jedna je od najpoznatijih u regionu. O kvalitetu svedoče brojne nagrade i priznanja ali posebno su značajna ona koja svakodnevno stižu od građana.

Uvek nasmejan, izuzetan domaćin, koji je znao srcem i dušom da počasti kad god vas sretne u gradu, popriča sa vama, pruži vam ruku, izrekne pravu reč ako ste neraspoloženi, da vas ohrabri, osokoli, kako je samo on to umeo i znao, osećao... Podsetimo, da je vodio i popularnu bezdansku veliku čardu od njenog samog osnivanja i u njenim najboljim danima. Nijedna manifestacija i svečanost nisu mogli da prođu bez njegovog doprinosa i sponzorstva, bilo u tortama, kolačima, čuvenom sladoledu, jedinstvenim đakonijama koje je pravio redovno i specijalno, za svaku priliku.

Novi Radio Sombor i Udruženje „PODIUM“ zahvaljuju se ovom divnom čoveku na svemu, na podršci, spot poslastičarnice "Gojko" i pre saznanja za tužnu vest da li sudbonosno ali s ljubavlju, osvežili smo i danas u našem programu i ići će trajno... izražavamo najdublje saučešće porodici Zeljko.

Ispraćaj Gojka Zeljka je na Velikom katoličkom groblju u Somboru, u utorak 7. decembra u 13 časova.

Pročitano 2128 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…