Novosti iz Fondacije Ana i Vlade Divac

Infostan akcija za pomoć najugroženijim jednoroditeljskim porodicama

* Fondacija Ana i Vlade Divac u saradnji sa JKP „Infostan tehnologije" realizuje još jednu akciju sa ciljem prikupljanja sredstava za nabavku paketa sa osnovnim životnim namirnicama za najugroženije jednoroditeljske porodice na teritoriji grada Beograda

Beograđani i Beograđanke će u januaru uz decembarske račune JKP Infostan Tehnologije pronaći uplatnicu za pomoć najugroženijim jednoroditeljskim porodicama na teritoriji grada Beograda.

Našoj akciji se možete pridružiti tako, napominju u Fondaciji, što ćete donirati novac putem uplatnice bez provizije iznos koji želite. Takođe, jednoroditeljskim porodicama možete pomoći tako što ćete donirati novac na OVOM linku.

Nova školska oprema za decu iz sela Tibužde

Osnovna škola „Bora Stanković“ u selu Tibužde udaljena je  5 kilometara od Vranja. Školu pohađa 250 učenika i učenica sa kojima radi 70 posvećenih nastavnika/ca i pomoćnog osoblja. Nažalost, klupe i stolice koje su deca upotrebljavala koristili su i njihovi roditelji i odavno je bilo vreme da se zamene za nov, čist i bezbedan nameštaj. Fondacija Divac je nedavno, početkom decembra prethodne godine pokrenula akciju prikupljanja sredstava za kupovinu nove školske opreme.

Zahvaljujući velikom broju donacija i ljudima iskrenog srca, obezbeđeno je 30 klupa i 60 stolica za učenike/ce ove škole. Još jednom je dokazano da su ciljevi dostižni uz zajedničku podršku i što svi imamo mali udeo u tome da ulepšamo period školovanja našim mališanima.

Novogodišnji pokloni za đake na Kosovu i Metohiji

Pred početak novog polugodišta Fondacija Divac je obradovala i učenike Osnovne škole "Braća Aksić" u Lipljanu, istureno odeljenje u Rabovcu.

Fondacija je uz podršku individualnih donatora, ljudi velikog srca, obezbedila poklone za decu u opštini Lipljan na Kosovu i Metohiji. Pokloni su stigli na pravu adresu, uz pomoć prijatelja iz Doma kulture Gračanica!

Beleži: Srđan Ačanski, dipl.turizm, novinar

Medijski partner: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 261 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…