PSIHOZON Sombor: Priprema za upis na psihologiju i srodne studijske grupe na kojima se polaže psihologija

Priprema za upis namenjena je svima onima koji žele i nameravaju da upišu studije psihologije ili srodne studijske grupe na kojima se polaže test znanja iz psihologije (psihologija, socijalni rad i slično)

Priprema za upis se realizuje u okviru dva modula, zavisno od toga koji modul osobi više odgovara: 4 x mesečno (svake nedelje po jedan susret); 2x mesečno (susreti svake druge nedelje).

U okviru priprema, buduće studente pripremamo za: TEST ZNANJA IZ PSIHOLOGIJE, kao i TEST OPŠTE INFORMISANOSTI. Ujedno, polaznik/-ca bolje upoznaje sebe uz stručno vođenje od strane psihologa i uz pomoć primene psihodijagnostičkih instrumenata, u cilju postizanja što boljih rezultata i ostvarivanja željenog cilja.

Priprema se realizuje u periodu od februara do juna 2022. godine/prijemnog ispita, kroz individualne susrete. Pripreme će proticati u kancelariji Psihozona - Centra za individualni razvoj i unapređenje društva, u Somboru, u Konjovićevoj 1/sprat I.

Pripremu za upis vodi Saša Stojšić, dipl. psiholog i sertifikovani psihoterapeut; članica Društva psihologa Srbije, članica Saveza psihoterapeuta Srbije, članica Asocijacije psihoterapeuta EMDR Srbije i dr. Priprema je isplanirana u terminima koji odgovaraju samoj osobi, u dogovoru sa voditeljem programa/psihologom.

*Zadovoljstvo nam je istaći da kao rezultat dosadašnjih priprema imamo odlične rezultate na prijemnom ispitu i sada već srećne studente!

Za sve dodatne informacije, možete nas, kažu u Psihozonu, kontaktirati na telefon: 064 538 3 438.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadžaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 356 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…