Studenti tima TCX plasirali se u svetsko polufinale međunarodnog takmičenja

* Tročlani tim srpskih studenata TCX, koji čine Kristina Kostić (Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu), Emilija Dojčinović (Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu) i Željko Petrović (Fakultet za medije i komunikacije, Univerzitet Singidunum, Beograd), odneo je ubedljivu pobedu u regionalnom finalu jednog od najvećih i najznačajnijih međunarodnih studentskih takmičenja - L'Oréal Brandstorm. Ovo takmičenje već 30 godina okuplja studente širom sveta i pruža im priliku da izraze sopstvene talente i inovativnost

Tim TCX  takmičio se u konkurenciji od 42 tima i 94 učesnika iz Adria - Balkan regije i ovom pobedom se plasirao u svetsko polufinale koje će biti održano sredinom maja. Ovogodišnji Brandstorm zadatak je „budućnost kozmetičke industrije“, a pobednički tim je osmislio inovativno rešenje kako da potrošači koji kupuju onlajn, osete miris parfema virtuelnim putem. Inspiraciju su pronašli u tehnologiji i njenoj primeni u poboljšanju potrošačkog iskustva u kozmetičkoj industriji.

Tročlani tim srpskih studenata TCX, koji čine Kristina Kostić (Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu), Emilija Dojčinović (Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu) i Željko Petrović (Fakultet za medije i komunikacije, Univerzitet Singidunum, Beograd)

- Srećni smo i ponosni što je baš ova ideja prepoznata i što smo dobili priliku i prostor da iskažemo svoju kreativnost i raznolike veštine. Predstavljati region i Univerzitet u Beogradu na takmičenju ovih razmera i tradicije, za nas je čast i privilegija. Unapred se radujemo svemu što nas čeka, a ova pobeda nam je samo vetar u leđa da budemo još inventivniji i vredniji - rekla je Kristina Kostić u ime TCX tima.

Najbolje plasirani timovi na svetskom polufinalu će se u junu u Parizu boriti za glavnu nagradu L’Oréal Intrapreneurship Award. Pobednici ovogodišnjeg L'Oréal Brandstorm takmičenja će dobiti priliku da na plaćenoj praksi razvijaju svoju ideju i projekat u najvećem svetskom startup kampusu - Station F u Parizu.

- U L’Oréal-u verujemo da za sjajne ideje nije važno koliko imate godina ili iskustva, i posvećeni smo tome da ulažemo u razvoj mladih ljudi na početku njihovog profesionalnog života. Ponosni smo na tim TCX koji će na ovogodišnjem Brandstorm-u prestavljati našu regiju i radujemo se njihovom uspehu - podvukla je Milena Šipkovenska (Milena Shipkovenska), direktorka ljudskih resursa za L’Oréal Adria Balkan region.   

L’Oréal Brandstorm ove godine obeležava jubilej - tri decenije postojanja i danas predstavlja veliku međunarodnu platformu koja okuplja i povezuje talentovane i ambiciozne mlade ljude. Cilj takmičenja, na kojem se predstavlja više od 61.000 učesnika iz 65 zemalja sveta, jese da podstakne inovativnost, kreativnost i preduzetnički duh kod studenata, pruži im priliku da steknu pedagoško i profesionalno iskustvo i predstave svoje najbolje ideje.

 O L’Oréalu:

Kompanija L’Oréal, svetski lider u kozmetičkoj industriji, više od 110 godina posvećena je ispunjavanju težnji ka lepoti potrošača širom sveta. Naša svrha, ističu - da stvaramo lepotu koja pokreće svet, definiše i naš pristup poslovanju kao inkluzivan, etičan, velikodušan, posvećen društvenoj i ekološkoj održivosti. Sa širokim portfoliom koji čine 35 internacionalnih brendova i ambicioznim stremljenjima na polju održivosti kroz naš program „L’Oréal za budućnost“ (L’Oréal for the Future), svakoj osobi na svetu nudimo najbolje proizvode u smislu kvaliteta, efikasnosti, bezbednosti, iskrenosti i odgovornosti, slaveći lepotu kroz različitosti. Sa 85.400 posvećenih zaposlenih, uravnoteženim geografskim prisustvom i prodajom kroz različite distributivne kanale (e-trgovina, masovno tržište, robne kuće, apoteke, frizerski saloni, maloprodajni objekti), Grupa je tokom 2021. ostvarila prodaju od 32,28 milijardi evra. Sa 20 istraživačkih centara u 11 zemalja širom sveta i posvećenim timom za istraživanje i inovacije koji broji 4.000 naučnika i 3.000 tehnoloških profesionalaca, L’Oréal teži da postane moćni kozmetičko - tehnološki inkubator u cilju kreiranja budućnosti lepote.

Više informacija pronađite na linku portala: https://www.loreal.com/en/mediaroom

 

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

prati, beleži:

Srđan Ačanski, dipl.turizm.

Pročitano 549 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svako ko želi, može da postane saradnik Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast koja vam je bliska, pošaljite vest, informaciju, fotografije, istražite.

Postanite dopisnik, iz svog mesta gde trenutno ili trajno boravite, svoje države. 

Dobrodošli saradnici u marketingu, menadžmentu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefoni: +381-65-8-675-445

+381 25 510-1641

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…