Veče uličnih svirača u skladu sa sveopštim šarmom Sombora

* Veče uličnih svirača svojom jedinstvenom pojavom i šarmom ponovo je obradovalo publiku u Somboru. Posetioci su u ulici Kralja Petra u subotu 6. jula, pratili zvuke solo, duo, trio sastava i kvarteta koji su priredili jedinstveni „jam session“, a na glavnoj bini je nastupio „Old Hat Orchestra“ sa originalnim muzičkim aranžmanima svetskih i domaćih autora

Manifestaciju je posetio i gradonačelnik Sombora Antonio Ratković sa saradnicima. Gradonačelnik je istakao da se, osim Novog Sada, „Veče uličnih svirača“, po treći put organizuje i u Somboru.

- Ova manifestacija, pre svega, okuplja muzičare, plesače, akrobate, pozorišne trupe i ono što je najbitnije da predstavlja jednu radionicu na otvorenom, gde su svi umetnici i publika ravnopravni učesnici ove manifestacije - naglasio je Ratković.

Na deset somborskih balkona publici su se predstavili „Gitart+“, Milorad Ružić Lule - „Tajfuni“, bluz duo Miki Almaši i Siniša Malešević, Aleks, „The Hat Matters“, duo Bole i Nenad i duvački sastav iz Zrenjanina, a veliku pažnju posetioca privukli su i štulaši i ljudi statue, kojima su se posebno obradovali najmlađi posetioci.

Veče uličnih svirača organizovali su Kulturni centar „Laza Kostić“ Sombor i Umetnička asocijacija „INBOX“, uz podršku Grada Sombora.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)

Pročitano 288 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svako ko želi, može da postane saradnik Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast koja vam je bliska, pošaljite vest, informaciju, fotografije, istražite.

Postanite dopisnik, iz svog mesta gde trenutno ili trajno boravite, svoje države. 

Dobrodošli saradnici u marketingu, menadžmentu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefoni: +381-65-8-675-445

+381 25 510-1641

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…