Teku radovi na sanaciji zgrade i dvorišta somborske škole "Nikola Vukićević"

* Gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović sa saradnicima, posetila je Osnovnu školu „Nikola Vukićević“ u kojoj su u toku radovi na sanaciji zgrade u okviru projekta energetske efikasnosti

Gradonačelnica se na licu mesta uverila da su radovi pri samom kraju, ostale su, kako je direktor škole Đuro Bulović rekao, sitne popravke i presvlačenje sportskog terena tartanom. U okviru projekta energetske efikasnosti u OŠ „Nikola Vukićević“ drvena stolarija je zamenjena PVC stolarijom, sanirani su podovi u učionicama u starom i zamenjeni podovi u novom delu zgrade. Saniran je i krov, u dvorištu su postavljene behaton ploče, a sportski teren je asfaltiran i još je potrebno da se presvuče tartanom.

Realizaciju projekta finansira Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Republike Srbije, a sufinansijer je lokalna samouprava. Za projekat sanacije OŠ „Nikola Vukićević“ Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade RS opredelila je 17.385.482,40 dinara.

Radovi na sanaciji škole, dvorišta i sportskog terena počeli su 20. marta 2017. godine, a izvođač je novosadsko preduzeće „GAT“ d.o.o. koje bi trebalo da ih okonča tokom narednih petnaestak dana.
Direktor Bulović je gradonačelnici Sombora i njenim saradnicima, glavnom urbanisti grada Sombora Milanu Stojkovu i Branislavu Svorcanu, pomoćniku za kulturu i informisanje, govorio i o novim projektima.

Izvor: Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću / S. S.

Pročitano 1556 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…