Promocija knjige "S Džemom" tuzlanskog umetničkog stvaraoca Nihada Mešića Rivera u Dubrovniku

* Višestrani književni stvaralac iz Tuzle Nihad Mešić River predstaviće se sa svojim najnovijim izdanjem, "S Džemom" u Centru za mlade u Dubrovniku, u sredu 15. februara

Deseta samostalna knjiga Nihada Mešića Rivera "S Džemom" objavljena je tokom jeseni prošle godine. Knjiga se sastoji od zapisa koji su nastali tokom desetogodišnjeg perioda, a odnose se na druženja s Nihadovim rahmetli ocem Džemalom.

Izdavač je Inda Brčko, osvrte su napisale Ana Balić i Ivana Papeš Bogosavljev, umetničko likovno oblikovanje i tehničko uređivanje zasluga je Branislava Lukića Luke i Denisa Dugonjića, urednica je Alma Omeragić, a lektorica Majda Zukić Ribić. Na naslovnoj stranici nalazi se fotografija Enise Mešić.

Knjiga je s uspjehom promovisana najpre u Tuzli i Zenici, a predstavljanja su usledila odmah s početkom 2022. godine tokom koje će biti nastavljena. 

Podsetimo, Nihad Mešić poznat u svetu književnika i ljubitelja knjige i pod pseudonimom River, bio je i biće rado viđen gost-domaćin i u Somboru, pa očekujemo uskoro ponovni susret i u najseverozapadnijem gradu Srbije.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 271 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…