Radnici u centru pažnje fotografa

* Kako se može poboljšati kvalitet života na poslu? Koji su novi izazovi u svakodnevnom profesionalnom životu? Ova pitanja su u središtu fotografske izložbe “Biti na poslu”, koja je otvorena 1. juna i biće izložena svo do poslednjeg dana ovog meseca duž Obale Vilson u Ženevi, u saradnji sa Fakultetom za psihologiju i obrazovne nauke Univerzitet u Ženevi

Zbirka fotografija (katalog na fotografiji) izložena je u okviru 110. zasedanja Međunarodne konferencije rada (MOR) koja je sponzor izložbe, objavljeno je na sajtu MOR-a.

Namera organizatora ove originalne izložbe „Biti na poslu” je da spoji umetnička, kulturna i naučna gledišta kako bi podigla svest široke publike o novim izazovima za svet rada u 21. veku.

Ukupno 27 fotografa iz čitavog sveta fotografisali su više od 50 profesija i 38 sektora delatnosti. Izložbu su 2019. godine, povodom stogodišnjice MOR-a, osmislili udruženje “Lumieres sur le Travail” i studenti master studija psihologije i ergonomije rada (nauka koja se bavi proučavanjem interakcije između čoveka i mašine) na Univerzitetu Pariz Nanter.

Novinar: Svetozar Raković

Izvor: MOR

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 210 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…