VeloArt kreće put Moskve, srećno

* Na jučerašnjoj (nedelja, 28. maj), već tradicionalnoj biciklističoj vožnji „Biciklom kroz Tri države“ (SRB-HUN-CRO) koju je vozilo 40-tak rekreativaca, iz redova Udruženja građana VeloArt Sombor, Udruge za rekreativni biciklizam Kotrljaneri iz Osijeka i njihovih prijatelja, VeloArt  je dobio jedno veliko pojačanje i povećao broj istinskih zaljubljenika u rekreativni biciklizam, cikloputnika i avanturista u svojim redovima

Osim Lepenskog vira, planine Tare, Herceg Novog, Soluna, sledeća destinacija, ujedno i najduža, gde će stići boje VeloArta, biće Moskva.

Naime, jedno slučajno poznanstvo preko fejsbuka, preraslo je u istinsko prijateljstvo i želju Ivana Mladenovića iz Šida, da na svoj do sada, najduži put, krene kao član Udruženja građana VeloArt iz Sombora i da se zastava sa bojama VeloArta i grb grada Sombora, zavijore u glavnom gradu Rusije!

Rodom iz Srpskog Miletića, bivši rukometaš, na svoje ciklo avanture krenuo je sasvim slučajno, pre četiri godine, povećavajući vremenom pređenu kilometražu.

Na dva točka stizao je do Kraljeva, Prištine, Skoplja, Tirane, Budve, manastira Ostrog, Dubrovnika, Sarajeva, a u nedelju 4. juna, kreće na svoju zaista najveću avanturu, na put od 2.500 km, koji planira da pređe za nekih 18-20 dana i koji vodi preko Mađarske, Slovačke, Poljske, Belorusije do Moskve.

Po staroj narodnoj, koja kaže da se slični prepoznaju, zaljubljenost u rekreativni biciklizam, čisto srce i iskrene namere, poklopile su se u ovom slučaju i, još jednom pokazale da su članovi VeloArta na jednom zaista pravom putu u cilju promocije vožnje biciklom, cikloturizma, ekologije, umetnosti i kulture.

Očekujemo da će Ivan u nedelju, 4. juna oko 11 časova biti u Somboru, pa će to biti idealna prilika da ga pozdravimo i poželimo mu srećan put, uvereni da će dostojno reprezentovati Srbiju, Šid, rodni Miletić, a sigurni smo i Sombor i VeloArt - kažu nam u ovom udruženju.

O detaljima dočeka i ispraćaja Ivana Mladenovića, blagovremeno ćemo upoznati javnost.

Miloje Mikica Tomić

 

                                                                             

 

Pročitano 1529 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…