sreda, 01 mart 2017 08:42

Turistička organizacija Sombora uspešno promovisala ponudu na Sajmu u Beogradu

Napisano
Ocenite ovaj članak
(5 glasova)

* Beogradski Sajam turizma je najveća turistička manifestacija u ovom delu Evrope. Trideset deveti po redu Međunarodni sajam u ovoj popularnoj privrednoj grani, pod sloganom ''Uživajte na vreme'', predstavio više od 1.100 izlagača iz 56 država

Turistička organizacija Grada Sombora je nastupila na zajedničkom štandu sa Turističkom organizacijom Apatina i Banje ''Junaković'' u okviru Turističke organizacije Vojvodine. Na štandu je predstavljeno Turističko udruženje ''Vikend'' Bezdan, Prenoćište ''Beli Dvor'', Galerija '''Milan Konjović'', Umetnička radionica ''Rustikana'' i Sapundžijska radionica ''Čisto srce''.

PG ''Stokuća'' je obezbedio razne vrste sireva iz svoje proizvodnje za promociju i degustaciju. Udruženje ''Suveniri Podunavlja'' unikatne izložbene uzorke salveta od svilenog damasta, a vinarije ''Stanimirović'' i ''Vučji podrum'', vina iz sopstvene proizvodnje.

Specijalni rezervat prirode ''Gornje Podunavlje'' je promovisan putem štampanog materijala. U predstojećoj turističkoj sezoni Eko centar ''Karapandža'' je obezbedio uslove za prijem posetilaca i realizaciju programa prezentacije rezervata.

Osim štampanog promotivnog materijala o znamenitostima Sombora, pričom o čuvenoj slici Bitka kod Sente i manifestacijama u organizaciji TOGS-a, Sombor je prezentovan i video materijalom Somborske priče i promo spotovima. Distribuiran je štampani materijal Gradskog muzeja, Etno restorana Fijaker, Restorana Stari slon, Doma učenika srednjih škola, Dida Hornjakovog salaša, Našeg salaša, Sobe Relić, Apartmana Penthaus, Prenoćišta Pikolina.

Sajam, održan od 23 - 26. februara je bio dobro posećen, zaiteresovanost posetilaca za somborsku turističku ponudu velika, ostvareni su brojni poslovni kontakti, a efekti nastupa na sajmu će biti vidljivi tokom predstojeće turističke sezone.

Izvor: TOGS Sombor / S. S.

 

Pročitano 1704 puta
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…